Çarşamba, Ocak 30, 2008

EY TÜRK!

Sizlere kızmıyorum... Dargın da değilim asla... Üzerinizden ne oyunlar oynanıyor... Bunu anlayamıyorsunuz... Sizi başınızdaki bez parçasına esir edip sonra da o bez parçası için savaşmanızı istiyorlar... Kimbilir nasıl yetiştiniz.... Nasıl baskılar gördünüz? Doğrusu bu sanıyorsunuz... Karşı çıkarsanız içinden geldiğiniz sisteme dışlanacaksınız çünkü... Eliniz kolunuz bağlı... Ama ne olur bir uyansanız... Bakın Atama! Büstüne değil ama düşüncelerine bakın... Nur risalelerini okumaya aırdığınızı zamanı biraz da Atataürk'ün düşüncelerini anlamak için kullabilseydiniz bugün bu içinde bulunduğunuz köleliğe düşmemiş olacaklatınız... Damarlarında Türk kanı taşıyan hangi vatan evladı bugün türbanı savunur? Şaşarım ki ne şaşarım! Ilımlı islam dediğin bir Amerikan modelidir... Piyonları iş başındadır... Feto bir bölücüdür... Hangi Türk evladı bunların yanında olabilir... Olamaz! Olamaz! Olamaz! Eğer Türk olup da hâlâ bu yanlışta olanlar var ise onlara Atam Bilge Kaan'ın şu büyük uyarsını yeniden hatırlatmalıyım:
"Üste mavi gök çökmedikçe;
Altta yağız yer yarılmadıkça...
Senin ilini ve töreni kim bozbilir!
Ey Türk!
Titre ve kendine dön!"


Benden de ekleme:
Ey Türk Atatürk'ün devrimlerine ilkelerine sahip çık!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım arkadaşım... Bugün neler yazacaktım neler geldi aklıma tasarladım da ama bugünkü bütün olumsuzlukları görünce erteledim... ama yazacağım bende...
Ne hoş bir yorum yazmış benim sultanım...inan kelimelerinle ısındım. Büyülümü idi yoksa o kelimeler....) bi tanemsin sen öpüldün.

Adsız dedi ki...

bazı türbanlılar nasıl geri kafalıysa bazı türban düşmanlarıda öyle unutmayın düşüncelerinizi açıklarken genelleme yapamazsınız bu ülkede siyaset için deyil inandığı içinde başını kapatanlar var benim gibi annem gibi teyzemler halamlar gibi bu saygısızlıkları asla haketmiyoruz ve özgürlük istiyoruz iki karşıtlığın arasında kalmak hiç hoş değil saygı istiyoruz

Şirin dedi ki...

2. isimisiz yoruma yanıttır:

TC sınırları içinde kimse ninelerin başının örtüüsne karışmıyor... İşte sapla samanı karıştıran kafa! Yine aynı saçma yoldan gelme... Benim anneannem de aile büyüklerimden bazıları da başörtülüydü... Ancak bu bugün ki filistin'in siyasi simgesi baş bağlama değildi.. Ve düşünün artık kaçıncı yüzyülda yaşıyoruz... Geçmiş kuşak kadınlarımız tabii ki örtülüydü... Şimdi artık yeni nesillere bu baskı yapılıyor. kadınlar zorla kapanıyor. Kadınlar kölelik prangasını türbanla takıyorlar... Ama siz yine işinize geldiği gibi yorum yapmışsınız... İflah olmazsınız ne diyeyim:))

Adsız dedi ki...

Sizlere kızmıyorum... Dargın da değilim asla... derken ne kızma hakkınızın nede darılma hakkınızın olmadığını anlamamanız ne kadarda gülünç.asıl size kızması,darılması gereken insanlar onlardır ama onlarda Allah korkularından ve edepten asla sizin gibi olamazlar.Üzerinizden ne oyunlar oynanıyor...derken aslında sizin üzerinizde ne oyunlar oynanıyor farkında bile değilsiniz çok yazık gerçektende çok yazık...!Bunu anlayamıyorsunuz... derken asıl siz anlamıyorsunuz esas olanı biteni
ne yazık...!Sizi başınızdaki bez parçasına esir edip sonra da o bez parçası için savaşmanızı istiyorlar... derken o bez parçası diye tabir edip hakaret ettiğiniz baş örtüsü Allah'ın yani yüce yaratıcımızın inan,iman eden tüm müslümanlara emri olduğundan da bihabersiniz.o bez parçası dediğiniz baş örtüsü için savaşmak farzdır,cihattır...ama sizin gibiler bunu anlayamazsınız...Kimbilir nasıl yetiştiniz.... derken siz nasıl yetişrilidniz acaba diye bir sormak isterim size?öyle ya nasıl bir yetişrme tarzı insana dinini,imanını,insanını,vatandaşını böyle küçük gördürebilir ki çok ilginç yani..!Nasıl baskılar gördünüz? derken asıl baskı gördüren siz ve sizin gibilersiniz.yoksa kimsenin baskı gördüğü felan yok uydurmayın!Doğrusu bu sanıyorsunuz... derken doğruyu asnmak başka şey bilmek başka şey uygulamak başka şey....!acaba siz doğruyu biliyor yada bilmezlikten mi geliyorsunuz?yada doğruyu ne zannediyorsunuz..!Karşı çıkarsanız içinden geldiğiniz sisteme dışlanacaksınız çünkü... derken kime karşı çıkmak tövbe haşa Allah'a mı,yaratanımıza mı?....ne kadarda gaflet ve dalalet içerisinde söylenmiş bir söz aman allahım...!içinden geldiğiniz sistem derken o sistem uzaydan mı taşındı acaba?çok ilginç yahu..eğer kendi dinimiz sistem olduysa yazık yazık ne kadar bilinçsizce bir düşünce...!Eliniz kolunuz bağlı... derken aslında insanların ekini kolunu bağlayan siz ve sizin gibilerdir.umarım anlarsınız...!Ama ne olur bir uyansanız... derken ah keşke demek istiyorum size keşke siz de bir uyansanız...!Bakın Atama! Büstüne değil ama düşüncelerine bakın... derken siz bugüne kadar düşüncelerine büstü gibi bakmışsınız orası belli...!ha birde hangi düşüncelerine bakmışsınız orasıda malum tabi.aslında onun olmayan ama onunmuş gibi gösterilmeye çalışılan o uydurma düşünceler...!Nur risalelerini okumaya ayırdığınızı zamanı biraz da Atataürk'ün düşüncelerini anlamak için kullabilseydiniz bugün bu içinde bulunduğunuz köleliğe düşmemiş olacaklatınız... derken siz acaba Nur risaelerini hiç okudunuz mu yada merak edip okumaya yeltendinizmi..ama nerdeee öyle ya...peki nerden biliyorsunuz ki onların Nur risalelerini okumaya ayırdığınızı zamanı Atataürk'ün düşüncelerini anlamak için kullanmadığını...?acaba bugün bu içinde bulunduğunuz köleliğe esas düşen veya düşürülen kim hiçmi farkında değilsiniz.?!Damarlarında Türk kanı taşıyan hangi vatan evladı bugün baş örtüsüne karşı çıkar anlayamıyorum...!!!!!!
Şaşarım ki ne şaşarım! Ilımlı islam diye bir olay yoktur ve islamdada asla bir amerikan modeli olmamıştır,olamayacaktır ve asla ve kat a olamazda...akıınızdan bile geçirmeyiniz lütfen böyle çirkin ithamları...!!!!!
Piyonları iş başındadır... Feto bir bölücüdür... derken szin piyonlarınız ülkeyi bölmede iş başındaolmasın sakın..!SAYIN ÇOK SAYIN FETULAH GÜLEN HOCA EFENDİ'YE feto dite hitap etmektende büyük hicap duymanız gerekir...bu böyle mübarek ve muhterem bir zata karşı hakarettri....ve böyle bir hakaretböyle bir insana asla yakışmaz yakıştırılamaz...esas bölücüler onun gibi bir vatan delisine böyle iftiralarda bulunup,karalayıp uydurma bahanelerle kirletenlerdir....!Hangi Türk evladı bunların yanında olabilir... Olamaz! Olamaz! Olamaz! derken aslında rezilliğinizi ce acizliğinizi nasıl da ortaya alenen dökmüşsünüz inanamıyorum ne kadar ayıp!!!!hangi türk evladı dininin,imanının,ivicadanının,rabbinin karşısına dikilipte o dinsizlerin vatansızların,allahsızların satılmışların yanında olabilir... OLAMAZ !OLAMAZ ! OLAMAZ!!!!!!!!Eğer Türk olup da hâlâ bu yanlışta olanlar var ise onlara şu büyük uyarsını yeniden hatırlatayım bende:
"Üste mavi gök çökmedikçe;
Altta yağız yer yarılmadıkça...
Senin ilini ve töreni kim bozabilir!
Ey Türk!
Titre ve kendine dön!"

Benden de aynen ki aynen ekleme:
Ey Türk Atatürk'ün devrimlerine ilkelerine sahip çık!çık ki sizi kandırmayasınlar.
ve atatürkün sözlerini düşünceleri iyi anla kendin araştır bul bul ki seni saf bulup eksik bulup yalan yanlış doldurmasınlar...!

aynen size hitaben ey türk ve müslüman kardeşim yanlış anlama,kanma,yanlış yorumlama..!!!!!!!