Pazar, Temmuz 15, 2007

Bulutlu temmuz günleri...

Bir temmuz pazarı... Eve hapis oldum... Her yerde seçim mitingi var... Tüm sokaklar bayraklarla, afişlerle dolu... Dün şöyle yavaştan biraz yürüyüş yapayım dedim Baskın Orancıların arasında kaldım... Ne kadar kaçsamda içlerinden sıyrılmam zor oldu... Düşünün bağımsız bir aday Baskın Oran! Ne kadar bağımsız olduğu seçim çalışanlarının çokluğundan belli oluyor :) Yahu nice parti var seçime katılan... Onlar bu kadar masraf yapmamışlardır herhalde seçime... Bu değirmenin suyu nerden geliyor... Sağolsun dış sosyal yardım kuruluşları(!)
Dün öyle geçtiğine göre bugün dışarı çıkmak demek çılgınlık demek... Adamı kolundan tutar da sürürlerler maazallah hiç de istemediğin bir mitinde.... Albaşına belâ... Ben örneğin yanlışlıkla RTE'nin miting alanında buluvermişim kendimi... Başımda AK(!) parti şapkası falan ... Tanrım! Korkunç! Hadi Recai Amcamın mitingine düşsem inanın bu kadar üzülmem hani:) Ya Kağıthane'deki mitinge katılmış göründünüz yanlışlıkla diyelim... İşte bu ayıp kolay temizlenmez... Leyla Zana bile geliyormuş oaraya... Ben bugün kendimi eve kapadım... Sakin bir pazar geçirmeye azmettim bugün...Şu 22 temmuz geçse de bu gerilim bitse artık... Yoksa yeni gerilimlere mi gebe bu günler?

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aman dikkat!!!!
Özellikle akpnin vitrinine senin gibi kadınlar lazım "bakın biz e böyle modern görüşlü kadınlarda destek veriyorlar" demek için...
Televizyona filan çıkarsın da mazallah...
sık dişini haftaya gez dolaş, tabi gezip dolaşacak ortam bulursan!!!
hoşçakal..