Pazar, Nisan 18, 2010

Gamsız hayat

Sevgili sevgili;
Bu pazar yazı yazmak gelmiyor içimden. Tam mutlu olmuştum derken acı haberlerle geçen bir hafta oldu bu hafta.. En güzel haberim elbette sen oldun. Tüm dertlerim kederlerim yok oluyor senden haber gelince... Ama dostlarımın acılar endişeler içinde olmasından ötürü de çok da keyfini çıkartamıyorum açıkçası.
Volkan harekete geçti İzlanda'da. Aslında öztürkçe adı ile Buzlar ülkesinde(Iceland)...Buz muz değil işte... Görünüşe kanmamak gerek. Buz gibi gördüğünden ne ateşler çıkar... Dünyayı esir aldı nerdeyse bu yanardağ patlaması. Avrupa'da neredeyse tüm uçak seferleri iptal oldu. Bir karmaşa bi karmaşa... Rusya'da geçirdiği bir uçak kazasından rahmeti rahmana kavuşan Polonya Cumhurbaşkanı bile şöyle ağız tadıyla dünya liderleri eşliğinde bir cenaze töreni göremedi ne yazık ki. Uçuşların çok sakıncalı olması nedeniyle çoğu devlet başkanı bu cenaze törenine katılamıyor.
Neyse aman bu dünya işleri böyle işte. Öte yana gidene bile taş koyuyor.
Bizim burada da cenazemiz oldu. Öyle bir acılı hafta işte... Tam sabah biraz nefes alayım derken bir haber daha aldım. Arkadaşımın babası yoğun bakımda :(
Bu pazar böyle biraz. Hepsi dünya halleri... Her şeye hazırım artık...
Tabii bir şartım var :)
O'nu da Tanrı biliyor.
Bu pazarlık bu kadar sevgili.


Gamsız hayat ..... Candan Erçetin

2 yorum:

öykü dedi ki...

Şirincim yazdıgın herseye ben de cok uzuldum..

ama ıcındekı o mutluluk veren nedenın var ya hanı ozel..
onu koru
ona sarıl
gucun olsun dıs dunyadakı tum uzuntulere kalkanın olsun o sevgın
ve daım olsun
sevgılerımle

Şirin dedi ki...

Sağol güzel önerin için Öykücüğüm. İnan O'nu pamuklara sarıp sarmalıyıp koruyacağım:) Çok erken bulup elimden kayıp giden ve geç de olsa bulduğum en güzel şey O!