Perşembe, Nisan 12, 2007

14 NİSAN ANKARA MİTİNGİ'NE DOĞRU!

Ankara'ya gitmek çok önemli bugünde... Ama gidemiyorsanız üzülmeyin! Bayrak asın!

Bu ülkenin gerçek sahiplerinin kim olduğunu gösterin bu ülkeyi babalar gibi pazarlayanlara, piyonlara!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Günaydın kardeşim..
Bennede düşünüyordum, davet yazısına nasıl bir resim koysan diye, sende videoyu görünce aynen koydum..
Türküm diyen herkesin katılması gereken bir miting olduğunu düşünüyorum... Seninde gelmeni , tanışmamıza vesile olmasını isterdim fakat olmadı, umarım başka sefere, sağlıcakla..

Şirin dedi ki...

Nazarcığım;
Benim sağım solum belli olmaz...
Koşullar oluşmadı gelmem için...
Ama hiç belli olmaz...
"bir gece ansızın gelebilirim"
diye bir şarkı vardır...
Yaşar Özel'den dinledik yıllarca... Nasıl da severim bu şarkıyı... Ben gelemesem bile Ankara'ya artık birileri gelsin bir gece Ankara'ya bence? Ama 12 eylül'e benzemesin! Tek dileğim bu! Türk halkı kendisine , vatanına sahip çıkmalı... Hattı müdafaa yok sathı müdafaa varsa eğer ben de İstanbul'dan bayrak asarak katılırım mitinge... İstanbul'u bu yobazlara mı pazarlamacılara mı bırakayım bugünde:) Ben gider gitmez bizim eve bile el koyar bunlar:) Bi gelirim ki Ankara'ya... Benim evi tek kişilik ihaleyle(!) yarısı yerli yarısı yabancı bir şirkete 99 yıllığına devretmişler... yapar mı yapar bu adamlar... Ben iyisi mi oturayım oturduğum yerde... İstanbulum savunmasız kalmasın...

Adsız dedi ki...

Sizin gelebileceğinizi düşünmüştüm ama aslında bu miting sadece Ankara'da değil tüm Türkiye'de olacak. Kalbi Ankara'da olacak Türkiye'nin.
Umarım sonucunda sözde değil özde cumhuriyetçi olacak birileri gelir başımıza.

Adsız dedi ki...

Bugünki yürüyüş iki amaçlı olmalıydı bence.Cumhurbaşkanlığı ve Irak daki kimliksizlerin hırlamalarına cevap niteliğinde olmalıydı.Bugün beraber yürüyenlerin yarın ara sokaklara sapmamaları gerekir derim.Çok kritik günlere giriyoruz.Tanrı yardımcımız olsun.

Adsız dedi ki...

ctesi sabahı pencerede bayrak asarken sokağa baktım; ikinci kişiydim.. pazar akşamı saydığımda 23 olmuştu. nasıl sevindim bilemezsiniz.. daha ölmedik be..