Pazar, Ocak 28, 2007

Ben geldiiiiiim!



Artık ilk evime yani anlayacağınız ilk gözağrım bloguma geri döndüm... Ulusalcılık damarımın hayli kabarık olması nedeniyle inatla sürdürdüğüm Tükçe Blog maceram ne yazık ki sona erdi... Çok da ne yazık değil aslında.... Beni dostlarımdan ayıran bir sistem kurmuşlar... Blogcu değilseniz eğer girip de yorum yazamıyorsunuz! Arkadaşlarım Serpil ve Nazlı bu konuda birkaç kez yorum yazamadıklarını belirttiler... Ben de eninde sonunda teknik bir sorundur, düzeltilir diye umuyordum... Aman onlar sorunları çözedursunlar ben buradan hem arkadaşlarımı güzel güzel okuyayım, hem yorumlarımı yazayım... Üstelik arkadaşlarımda bana rahatça yazabilsinler... Zaten yaşam koşulları çok ağır... Hepimizin türlü türlü dertleri var! Oturmuşuz işin gücün arasında bilgisayarın başına... O da zehir oluyor...
Nazlı’yı düşünürüm örneğin... Anneciğinin hastalığının dışında beni hiç yorumsuz bırakmadı... Sürekli okur beni bilirim... Serpilciğim deseniz öyle... hepimiz bir koşuşturmacadan fırsatlar yaratıp oturabiliyoruz bilgisayara... Bizlere eziyet etmenin ne anlamı var! İşte bu yüzden daha da kırıcı olmadan ben ilk bloguma geri döndüm... Artık her ne sözüm varsa burdan söylenecek, yazılacak!
Ortalık biraz tozlanmış mı ne!
Hadi ben biraz tozunu alayım şu blogun...Sonra görüşürüz canlarım...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

canım merhaba,sen tozları alırken bende bir gelip bakayım dedim.valla şirincim benim için farketmez sen neredeysen ben gelir o güzel yazılarını okurum.sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Bende geldim, sen nereye biz oraya hiç kurtuluş yok bizden. İnsan sevdiğini nerde olsa arar bulurmuş. Bizde bundan sonra burda ziyaret ederiz seni. Hadi bakalım uğurlu olsun.

Serpilce dedi ki...

Canım arkadaşım,
Hoşgeldin.
yine benden söz etmişsin sağol canım.
Senin yazılarını okumak işlerini takip etmek bana büyük bir zevk ve heyecan veriyor.
Şu anda acı içindeyim ama yine geldim sana.temizlik yaparken detarjanların hışmına uğradım.ellerimi biraz berbat ettim.eldiven giymeden yaptım aceleyle birazda nasıl olduysa üşendim galiba.
Çok zor yazıyorum yine gelirim arkadaşım.
Seni seviyorum.kendine iyi bak öptüm.

NAZLICA dedi ki...

Şirinciğim;Bizi düşündüğün için çok teşekkürler canım benim. Eminim böylesi senin için de iyi olacak, aklın takılmayacak. Toz almaya geleyim ben, temizlik yapmayı çok severim de:))Arkadaşım bizim için neler yazmış, neler söylemiş öyle. Sağol çok incesin canım.Herşey gönlünce ve çok güzel olsun.Çok öpüyorum.

Oya Kayacan dedi ki...

İyi olmuş. Balık yazını da çok sevdim. Çinakop ha!!!

Sihirli Bahce dedi ki...

Merhaba canım,blogcunun yaptıklarına ben de epey direndim ama en sonunda ben de dayanamayıp bloggere geçmiştim.Blogcu ilk göz ağrımdı,ayrılmak epey de zor oldu,ama arkadaşlarıma yorum yazmaya gittiğimde bakım yapılıyor uyarıları iyi ki buraya geçmişim dedirtiyor.
Sevgiler...
http://sihirlibahce.blogspot.com/