Salı, Ekim 09, 2007

EY AKP'YE OY VERENLER!

Artık yazmadan duramıyorum... Öfkemi sinirimi yatıştırmak istiyorum ama zorlanıyorum...
Son şehit haberlerinin ardından AKP'lilerin başbakanı RTE açıklama yapmış(!)
Bir ay içinde BUSH'la görüşecekmiş(!)
Neymiş neymiş?
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde Kuzey Irak'tan sınır aşıp gelenlerin askerlerimizi haince pusuya düşürüp katletmelerinin ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin sözde başbakanı böyle bir açıklama yapıyor basına...
"ABD'ye gittiğimde bu konuyu Başkan Bush'la görüşeceğim."
Burası Türkiye Cumhuriyeti RTE! Amerika'nın eyaleti değil... Bunu kafana soksan... Yoksa biz mi yanlış biliyoruz... Burası demokratik bağımsız Türkiye değil mi? Burası neresi? Bu topraklarda bu vatanın çocukları şehit düşmüşse bunun karşılığında yapılan açıklama da neyin nesi? Karşımızdaki düşman gücün aciz, biçare, zavallı süngüsü düşükler ordusu PKK olmadığını elbette bilecek kadar aklımız var... PKK denilen asalaklar ordusunun arkasındaki gücün kim olduğunu da çoook iyi biliyorsun... Sen zavallı, senin arkadandaki gücün de kim olduğunu biliyorsun... Ben de biliyorum bak!
Soruyorum , soruyorum, soruyorum...
Bu ülkenin anaları sana, pkk'ya, abd'ye feda olsun diye mi doğuruyor evlatlarını... Hangi vatan evladının ölümü bu ülkeye ne kazandırdı! Halkın dini duygularını sömürdü yıllarca politikacılar! Sürekli nutuk çektiler!
"Şehitlik kutsaldır"
Şehitlik kutsaldır tabii ki... Şehidimin kanın aktığı yer vatanımdır!
"Türküm" demekten aciz bir başbakanı var Türkiye Cumhuriyeti'nin ne yazık ki...Bu yüzden bana sakın şehitlikten kutsallıktan bahsetmesin... Hele hele dinden imandan inanmaktan hiç bahsetmesin... Artık kimin kıblesi kâbesi neresi belli olmadı mı?
Ey AKP'ye oy veren cemâatimüslimin!
İçinde ola ki yanlışı gören bilen çıkar... Madem ki bu ülkenin çoğunluğu sizsiniz.. Eğer gerçekten dini millî duygularınız yüksek olduğunuzu savunuyorsunuz... DA? Neden sesinizi çıkartmıyorsunuz? Neden hâlâ bu Bush tarafından hükmedilen hükümetinize destek vermeye devam ediyorsunuz?
Üstünüze ölü toprağı mı serpildi?

5 yorum:

carpediem dedi ki...

Diyecek kelime ,yazacak yorum bulamıyorum arkadaşım...içimden de gelmiyor artık..öyle yaşayıp gidiyoruz işte...

carpediem dedi ki...

bu da kim deme şirinim ben dilara

Adsız dedi ki...

Ahhh canımmm ahhhh,AKP'ye oy verenler herhalde bağrımızı yakan bu son şehit haberinden sonra kafalrını duvarlara vurmuşlardır.(Umarım!) Artık yeter diye topyekun sokaklara fırlamamız,tepkimizi son derece sert göstermemiz gerekiyor.
Nasıl bayram kutlanır bilmiyorum ama ben yine de usulen senin ve ailenin bu acı bayramını kutlayım,sevgilerimi göndereyim:((

NAZLICA dedi ki...

Bu çok üzücü olaylardan sonra gelen Bayram bizi pek sevindirmeyecek. Ne diyeyim, herkes kendisine bir ders çıkarmalı. Son olsun dilerim, bütün bayramlarımızı çoşkuyla ve hepberaber yaşayalım. Sevgiyle canım.

saroshaber dedi ki...

Merhaba.nedir bu ak parti düşmanlığınız,oralarda başbakanmı çarpışacak,yoksa sizlerde tuzu kurulardanmısınız.ak partiye oy verenleri cahillikle suçlayacağınıza,cumhuriyetimizin siyasileri ve iktidarları iyi etüd edip başkalarına öyle saldırın.