Salı, Ocak 16, 2007

KIŞ KIŞ!



Son ürettiklerim! İstanbul'a bir türlü gelemeyen kışa karşı! Sanırım bir türlü gelmeyen kış yaza doğru gelecek! Bence....

4 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Şirinciğim, ne güzel işler yapmışsın. İkisine de bayıldım. 5 şişle örülenlerden herhalde.Annem iyileşince ilk iş eldiven ve çorap örmesini öğreneceğim. Çok maharetlisin arkadaşım. Kış gelmesede hazır bulunsun. Sevgilerimle

Sihirli Bahce dedi ki...

Merhaba,ellerin dert görmesin,her ikisi de çok güzel olmuş,ne güzel insanın istediği şeyi yapabilmesi,ben malesef bilmiyorum örmeyi ama inşallah öğrenicem birgün.
Haklısın kış ya geç gelicek ya da hiç gelmiycek.Alpler son 1300 yılın en sıcak dönemini yaşıyormuş.
Sonumuz hayır olsun...
Hoşçakal canım...

NAZLICA dedi ki...

Şirinciğim hala ikibin6'ya yorum bırakamıyorum:( Yorum yazabilmem için blogcu olmam gerekiyor gibi bir izlenim edindim. Ovmaç çok ilginç geldi, yaparsan paylaşırsın değilmi.Hrant Dink olayında belirttiğin görüşlere aynen katılıyorum. Çok üzüldüm sloganlara da.Orada Türkiye'de yaşayan tüm kimliklerin kardeşliğinden, Türkiye sevdasından, toplaklarına ne kadar bağlı olduklarından bahsetmeliydiler. Ben herşeyden önce Türküm ve Türk olmaktan gurur duyuyorum.Yanlış bir slogandı. Sevgiyle kal canım.

Serpilce dedi ki...

Canım arkadaşım,
Şükür kavuşturana dedim.çünkü sana yorum yazamıyordum.Senin kadar güzel sözcüklerle dolu yorum yazamasamda sana yine birşeyler yazmak istiyorum.
En nihayetinde kar geldi bugün lapa lapa kar yağıyor.her yer bembeyaz oldu.
Eldivenlerin ve corabın cok güzel.Ellerine sağlık.iyi günlerde kullan .
Onları emanet aldım giydim ve dışarı çıkıyorum.
Sevgiyle kal.sevdiklerinle hep mutlu ol.güzellikler le dolu bir hafta geçirmeni dilerim.
Öptüm canım.