Cumartesi, Aralık 30, 2006

SADDAM ARTIK YOK!


Sabah sabah ilk işim haberleri izlemek oldu! Bugün arife! Kurban Bayramı ve Yılbaşı kutlamaları bir araya denk düştü şu 2006'nın songününde... Kozmik bir güzellik olur umudu ile dolu idim! Ama Vahşi Batı bugünü de zehir etti insanlığa! Nasıl mı? Saddam'ı idam ederek!
Sabah saatlerinde yazmaktayım yazımı... Ne haber sitelerinde ne gazetelerde, haber yeni olduğundan bir başka yoruma dayanmadan, yalnızca kendi kişsel düşüncelerimle yazıyorum yazımı!
Bir diktatördü Saddam! Artık günahı ve sevabı kendisi ile gitti! Yaptıklarının karşılığı varsa eğer Tanrı katında sorgulanacak! Ama bir gerçek var ki Irak artık asla eski Irak olmayacak!
Vahşi Batı'nın gücü Irak halkını parça parça böldü... Artık başkaları değil, kendileri birbirlerini yok ediyor! Oyun kuruldu ve sürüyor! Vahşi Batı petrolünün derdinde... Gerisi fasa fiso... Irak'dan çoluk, çocuk, yaşlı-genç, kadın-erkek demeden hergün yüzlerce ölüm haberi alıyoruz!
Bu gün ARİFE! Neyin arifesi?
Komşumuz ağlarken biz gülelim mi?

1 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Şirinim yine blogcu'ya yorum bırakamadım. Söylemek istediğimi buraya yazayım, içinden geldiği gibi davran, ne yemek istiyorsan ye, ne yapmak istiyorsan yap. Mutluluk zaten küçük şeyler yapmaktan kaynaklanıyor.Kutluyorum seni.
Saddam'a gelince; hiç onaylamadığım bir kişilik olsa da idam edilmesine iyi oldu diyemem. Aslında kendisine belki de iyilik yapıldı. Dünyada yaptığı kötülükleri yaşayarak pişmanlık duymalıydı.Birilerinin zaten neyin peşinde olduğu belli. Ülkemizde iyi ki petrol üretilmiyor diye şükrediyorum inan. Hernekadar umudum yoksa da barış dolu bir yıl diliyorum canım. Sevgilerimle